EHBO loont, namaakdollars en koolmeesjes

Daan heeft tijdens de vrije werktijd een tekst geschreven over hoe hij een brandwonde opliep. Het gebeurde toen ze op een leuke manier wilden eten: geblinddoekt. Hij raakte met zijn arm per ongeluk de pan. Ze deden meteen wat wij leerden tijdens de EHBO lessen: onder stromend water houden. Het is al goed aan het genezen!

Jade maakte een kaart voor haar oma en opa omdat die naar het ziekenhuis moesten. We wensen ze heel veel beterschap!

Jaak heeft koolmeesjes in de tuin. Ze maakten een filmpje waar je het geluid kan horen komen uit het vogelhuisje. Jaak vertelt dat je de mama en papa af en aan ziet vliegen met eten. We hopen dat er in de vogelhuisjes hier op school ook nestjes komen.

Itse ging naar een beurs en kreeg daar namaakdollars. Hij heeft in een chique auto mogen zitten. Hij stuurde foto’s door. Joppe weet dat het een aston Martin is.

Lisse maakte thuis 2 soorten slijm: glow in the dark en rood. Spijtig genoeg kunnen we het in de klas niet donker genoeg maken om de eerste te zien licht geven. Het ziet er in het licht wit uit maar in het donker groen! Het is gemaakt op basis van lijm en verf.

Jules doet met zijn voetbalploeg, waar Jaak en Ilan ook bij spelen, Champions League. Hij deelt uitnodigingen uit. Itse vindt het logo van hun ploeg knap! Er gaan 3 scheidsrechters zijn: 2 lijnrechters en een gewone scheidsrechter. We ontcijferen de uitnodiging: de deuren gaan open om 17u30, dat is 5u30 of half 6 en de aftrap, dat is de start van de wedstrijd, is om 18u30, dat is 6u30 of half 7. Het is op het voetbalterrein van Branst en alle supporters zijn welkom!

David heeft een goocheldoos mee en toont een truc met 2 lucifersdoosjes. Als hij de ene open schuift, gaat de andere langs de andere kant ook open! We vinden het een knappe truc! Hij geeft zijn geheimen niet zomaar prijs, net zoals een echte goochelaar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s