Een speciale (vakantie)kring

Tijdens de vrije werktijd maakten we iets rond onze vakantie: een tekening,een tekst,een knutsel,… we verdeelden ons per 2 en vertelden aan de ander wat we deden aan de hand van ons werkstukje. In de kring vertelden we dan wat de ander deed. Een deel kwam vandaag al aan bod, de rest t gedurende de week.

Lees maar eens mee:

Ayse was jarig in de vakantie. David vertelt dat ze een kaart maakte voor zichzelf tijdens de vrije werktijd. Ze at lekkere taart en mocht drie leuke dingen kopen in de winkel.

Lux is potten gaan draaien. Miel vertelt met haar tekening dat je niet mocht zeggen dat het mislukt is. Lux legt nog even uit dat dat

Violet is naar de zee geweest in Letland. Jaak vertelt aan de hand van haar tekening dat ze aan zee heeft genoten van het goede weer. Violet vertelt dat het een verrassingsreis was. Je boekte zonder te weten waar je terecht kwam! Pas op het vliegveld wisten ze door een code op de gsm waar ze heen gingen! Dat vinden we wel heel speciaal! We zoeken Letland op de wereldbol, het ligt onder Finland, naast Rusland en boven Litouwen, en leren dat Riga de hoofdstad is.

Jules ging naar de markt in Nederland. Ilan vertelt wat hij daar allemaal kocht.

Leon vertelt heel vlot over Daan zijn reis naar Nederland. Hij ging met een auto door een dierenpark! De dieren stonden dan heel dichtbij!

Itse ging waterwaveboarden, een moeilijk woord voor Jade om te onthouden. Maar ze kan wel goed vertellen hoe dat allemaal ging! Hij deed ook een deadride.

Arune ging naar Egypte. Tobin vertelt dat hij daar in een grot ging met een waterpoel erin. Dat water was heel erg koud!

Cor ging naar de riolen van Antwerpen. Ella vertelt dat hij een speciaal pak moest aandoen om niet vuil te worden en die stank niet in je kleren te hebben. Hij volgde een plattegrond met de iPad. Zo wist je ook onder welke straat je liep.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s