Felix is jarig geweest in de vakantie. Ze gingen om 11u naar de cinema.

Tobin is naar een feest gegaan van de familie van zijn mama. De anderen hebben ook goed gevierd. Er was vooral veel mooi vuurwerk te zien!

Lux heeft een alpacaknuffel gekregen voor nieuwjaar. Er wil weten wat die eet en wil daar graag een onderzoekje naar doen. Ze heeft een trui aan van alpacawol! Jaak vindt dat hij op een lama lijkt. Een lama is groter volgens Lux en minder harig. Jaak zegt dat die heel hard kunnen spugen, dat je er zelfs blauwe plekken van kan krijgen. Samen met Pien maakt ze 2 dierenIDs: eentje over de alpaca en eentje over de lama en dan vergelijken we ze.

Siel stelt de nieuwe klastaken, de helpende handen voor. Onze 2 nieuwe boeken zijn er ook eindelijk! Iedereen is superblij!

Noahs opa is zijn beugel kwijtgeraakt! Woensdag krijgt hij gelukkig een nieuwe!

We vinden het wel erg voor hem. Gelukkig komt het snel in orde!

Hij legt uit hoe ze zijn beugel hebben voorbereid: de vorm van zijn tanden afgedrukt in een soort klei en bijten in een soort plastic die voelt als een kaars. We zoeken ook nog op van welk metaal ze beugels maken: roestvrij staal. Zodat het niet kan roesten in je mond natuurlijk!

Jade is in de vakantie naar Technopolis geweest. Haar broer maakte er wormslijm!

Ilan is naar megabounce geweest, dat is een zaal vol trampolines en een bad met schuimstukjes! Ella vondt dat het heel cool klinkt!

Itse heeft een bloeduitstorting in zijn oog. In de krokusvakantie gaat hij skiën! Er zijn er nog die zo n wintervakantie in het verschiet hebben.

Daan heeft een superchique horloge gekregen voor nieuwjaar. Je kan er foto’s mee maken en het kan leuke geluiden maken. Je kan er ook geheimen tegen vertellen en die bewaart hij! De Marsmannen vinden het heel tof en interessant!

Lisse is medailledrager geweest op een wedstrijd. Ze mocht de zilveren medaille uitdelen en die was voor… haar zus! Zijzelf deed de dag ervoor mee.

Lux maakte een cadeautje voor de klas. Ze maakte zelf een strip,van de spiekbriefjes. De zangcompetitie. We vinden heel mooi gedaan! Ze leest het voor en iedereen hangt aan haar lippen. Wat een mooi boekje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s